Later word ik?

Op momenten dat je het niet verwacht, slaat het lot je frontaal in het gezicht. Toeval bestaat niet. Een mot links, een klap rechts, eventueel nog een stomp in de maag – optioneel. Een donderslag bij heldere hemel, aha-erlebnis tot en met. Daar is de toekomst, het verleden en de job van je leven. Ja, ook afgelopen oudejaarsavond keek ik niet naar het vuurwerk, maar naar mensen die foto’s (proberen te) maken van datzelfde vuurwerk. Soms net te laat. Of te vroeg. Pareltjes, echt waar. Ik dacht daar zit een goedbetaalde job in. Later word ik vuurwerkfotograaf.

Uit de reeks ‘op een dag vind je de job van je leven

Advertenties
Later word ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s