In het begin

In het begin was er niet zo veel. Een hoop ovenhapjes/overschotjes, afgeschoten vuurwerk en wat goede voornemens, meer ook niet. Maar het was een begin. Nonkels met hoofdpijn, chinees eten op een vermoeide maag en nieuwjaarsbriefkriebels komen later, edoch zijn ze niet minder belangrijk voor een nieuwe start. Welkom bij het begin, lieve lezer.

danielle-macinnes-222441-unsplash

Laten we even 365 dagen terug in de tijd gaan, de dag waarop we met z’n allen vol goede moed aan onze voornemens begonnen. Ik ging twee dingen doen afgelopen jaar. 1) vijftig boeken lezen en 2) iedere dag schrijven op deze blog. In het eerste doel ben ik glansrijk geslaagd, in het tweede gigantisch mislukt vanaf april.

Het gewoontedier in mij is hier natuurlijk niet helemaal tevreden mee en daarom doe ik het dit jaar gewoon opnieuw (verrassing), het lezen én het schrijven. Want ik ben ervan overtuigd dat de combinatie goud waard is. Ook op het lijstje: opstaan met een echte wekker, veel wandelen, meer foto’s maken met mijn instaxcamera, ja én neen zeggen.

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2019?

Photo by Danielle MacInnes on Unsplash.

Advertenties
In het begin

7 gedachtes over “In het begin

  1. meerdere voornemens omdat er nog zoveel te bereiken is in dit leven. top 3 dan
    1. #LadyHemp meer vormgeven op mijn blog (doorbreken van een stigma op deze plant)
    2. verdere persoonlijke ontwikkeling in bewustzijn
    3. #wonderfulgreen organisch inhoud geven

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s