Don’t stop

Ik weet dat ik mezelf beloofde iedere dag te schrijven dit jaar. Dat is niet gebeurd en hoef ik ook niet uit te leggen. Ergens weet ik waar het mis ging. Stoppen was makkelijker dan doorgaan. Al is doorgaan makkelijker dan opgeven. Door te stoppen gaf ik mezelf de kans er niets om te geven. Niemand leest dit of zit te wachten op wat ik denk over niets – dat vertel ik mezelf nog iedere dag. Ik moest opeens geen smoesjes meer verzinnen, maar ik zit nu wel met de gebakken peren en roestige vingers.

Toch maar weer schrijven dus. Eigenlijk voor mezelf, maar laat het gerust ook voor jou zijn.

Advertenties
Don’t stop

12 gedachtes over “Don’t stop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s