Had gij mij gebeld?

Neen. Dat nummer op je scherm is daar op magische, computergerelateerde-technologische wijze verschenen. Ik heb er niet om gevraagd. Die voicemail… Van ’t zelfde. Het lijkt misschien alsof ik een coherente en duidelijke boodschap voor je achterlaat, maar ik denk nu eenmaal hardop zonder van de hak op de tak te springen. Ja, ik heb zo’n telefoonstem. Maar nu ik u toch aan de lijn heb he.

Said no one ever.

Advertenties
Had gij mij gebeld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s