In de categorie “ik doe ook maar wat”

Kwam ik deze morgen aan op het W. (dat is dus het werk, klinkt gewoon leuker zo) en kreeg ik het helemaal. Over iets waarvan ik iets zou moeten afweten. Discussiëren. Besef, ik wist daar dus niets over. Leeglopen. Diep vanbinnen wat opjagen en bedenken welke zoekwoorden ik zal ingeven op de site van de VDAB.

De rest van de dag denk ik van ik doe ook maar wat. Klinkt beter dan ‘fake it till you make it’ want wat als je het eigenlijk al maakt? Op een niet fout te interpreteren moment gaan alle vingers de lucht in. Waar je het denkt voor te doen, doet het nog. De truken van de foor werken. De lampen in mijn hoofd flikkeren, blinken. Mijn ogen ook.

Een cirkel is altijd rond. De ene keer wat sneller dan de andere, maar altijd rond.

In de categorie “ik doe ook maar wat”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s