Ultieme wens du moment

Ik zou op dit moment zo graag baden in een vat vol gesneden ajuintjes. Me onderdompelen in ‘plastiekskes’. Laat een ding duidelijk zijn: ik haat uien. Toch voel ik even een beetje liefde nu een tiende van mijn rechterneusgat bevrijd lijkt van een niet te stoppen verstopping ter hoogte van de neus. Even dacht ik dat ik een traantje wegpinkte bij de speech van Mike aan Marjolein, maar toen keek ik naar beneden en zag ik daar op mijn buik een kommetje haat-liefde (lees: ajuin) staan. Dat dus. Meer dan wat snot zit er niet in vanavond. Bis Morgens.

Ultieme wens du moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s