Zonder einde of eindeloos?

Ik wacht wel op de zomer om na te denken. Op ellelange dagen in de bloedhete zon. Ik zal van alles maar weinig wanneer het leven van vroeger even stilvalt en ik tegen eind augustus op volle toeren de tijd probeer terug te draaien. Het moment waarop ik besef dat ik weer een zomer voorbij heb laten gaan zonder bucketlist of nieuwe filosofische inzichten komt te laat. Het begint langzaam, die vakantie, en ik vraag me af wat ik in godsnaam acht weken aan een stuk zal doen. Ik plan boekenlijsten in mijn hoofd en hoop dat ik als nieuw aan het andere eind van de zomer uitkom. Al gauw blijkt dat er niets te doen valt behalve te wachten op september. In de gietende regen.

In de tussentijd ga ik als een kip zonder kop door het leven, denk ik vooral niet na en probeer ik heel hard te doen alsof. Ik weet waar ik mee bezig ben.

Advertenties
Zonder einde of eindeloos?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s