Levensvragen 101

Val ik in slaap of schrijf ik nog iets? Doe ik alsof of heb ik echt geen idee waar ik mee bezig ben? Mag je in de frituur een hamburger bestellen terwijl je mama de rest van de week vegetarisch kookt? Is een week op voorhand beginnen stretchen voldoende om zonder schaamte een yogasessie te kunnen bijwonen? Mag er nog gelachen worden of houd ik me beter in? Hoe lang moet je naar filmpjes over handlettering kijken voor je het zelf van de eerste keer goed kan? Begin ik morgen of stel ik de vraag dan opnieuw?

PS: het antwoord is altijd ja.

Levensvragen 101

2 gedachtes over “Levensvragen 101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s