Ik ga een boek schrijven

Word is out! Ik ga een boek schrijven. Het zal er ongeveer zo uitzien (zie fotoreeks). De inhoudsopgave ligt nog niet honderd procent vast. Misschien noem ik het wel ‘a work in progress’. Ik zal maanden in de bestsellerlijst staan en belachelijk veel prijzen winnen. Uiteindelijk zal het boek verfilmd worden. (Ik schrijf een aangepast script en win daar dan een Oscar voor.)

Ik ga een boek schrijven

2 gedachtes over “Ik ga een boek schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s