We dwalen af

Iets aan vandaag deed me denken aan lang geleden. Wanneer ik het even niet meer wist, vertrok ik te voet – à pied dus – en voor ik het goed en wel doorhad kocht ik te veel straten verder een t-shirt dat ik maar vier keer zou dragen. Ondertussen haalde ik die dag wel mijn tienduizend stappen, maar van een echte win-winsituatie was eigenlijk geen sprake.

Kopen om te kopen heb ik mezelf afgeleerd door (te veel) documentaires over fast fashion te kijken. Good for you. Ik hoor het u al denken, maar wat als met de slechte gewoonte ook een goede gewoonte verdwijnt? Dat witte neushoornmannetje neemt de liefde van zijn verzorgers mee het graf in en deze blog bezorgt mij een chronisch slaaptekort. Twee sprekend voorbeelden die het leven niet gemakkelijker maken. En toch.

Een stevige wandeling zat er niet in vandaag. (Ik had naar de bibliotheek willen gaan, maar natuurlijk zijn alle goede boeken meteen weer ontleend.) Slenteren met koffie gelukkig wel. Toch een beetje zoals vroeger.

We dwalen af

6 gedachtes over “We dwalen af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s