Zorgen voor later

  • Ik heb dit jaar nog maar vijf foto’s op Instagram gepost, waaronder eentje van een fotowaardige salade-geitenkaas op restaurant en één van een bloemschikwerk waarop nogal wat reactie kwam. Of ik ook op bestelling maak. Mis ik een gat in de markt en zou ik de rest van mijn dagen tussen het mos en de ijzerdraad kunnen doorbrengen?
  • Donuts.
  • Ik heb afgelopen week een recent verschenen boek gelezen dat niet terug te vinden is op Goodreads. Nu ben ik bang dat ik in een neerwaartse spiraal van tegenslag terecht ben gekomen. Wie gaat nu de telling voor me bijhouden? Ik was nu ook niet echt van plan om meer dan vijftig boeken te lezen dit jaar.
  • Gerard Joling stapte afgelopen vrijdag per ongeluk op een kikker. Aldus media en Twitter. En Geene Lisa kreeg een dubbelzinnig bord vol-au-vent opgediend (bron: HLN). Ik bedoel maar.
  • Zou iemand dit vijfde en voorlaatste puntje lezen en bij zichzelf denken: ‘Wat was dat eerste puntje nu weer? Wie the heck is Geene Lisa? Wat doe ik hier? What is the meaning of life?’
  • No rain, no flowers. Dat is mijn nieuwste motto, maar het vriest nogal hard. No hagel, no bloemekes. Dat mist dan weer zijn effect.

Moet ik me zorgen maken?

Zorgen voor later

6 gedachtes over “Zorgen voor later

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s