De boeken die ik nooit las

Het is boekenweek, liefste lezer! Hoera voor de eindeloze pagina’s, de verkrampte schrijversvingers en troebele zieltjes – dat heb ik even mooi vertaald hé – van menig auteur. Lang geleden zag het er niet naar uit dat ik ooit een heel boek zou uitlezen. Die tijd ligt ver achter me. Vandaag kan ik er maar niet genoeg van krijgen. Al moet ik toegeven dat de laatste (honderd) pagina’s van Het smelt er wel echt te veel aan zijn, soz. Maar bon, over de boeken die ik nooit las dus: laat in de comments je favoriete boek ever allertijden achter. Ik en mijn overvolle agenda zijn je dankbaar.

Advertenties
De boeken die ik nooit las

12 gedachtes over “De boeken die ik nooit las

  1. Helemaal akkoord over ‘Het Smelt’, ik had het ook hélemaal gehad, maar ja… dat raadsel he, wat was dat nu toch… daarom kan je zo’n boek toch niet neerleggen. Mijn tip heb je waarschijnlijk al lang gelezen maar ik vond hem zo prachtig: A man Called Ove, Fredrik Backman.
    X Lazy Bird

    Liked by 1 persoon

  2. thegreenpetrolhead zegt:

    Hét beste boek ooit… dat is wat veel gezegd, ik las graag “Als je het licht niet kunt zien” van Doer. Of “De wereld van Garp” van Irving. Maar je moet ervan houden. soz?! nog nooit gehoord, verlicht mij.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s