Cheap-ass therapy

Omdat het leven al duur genoeg is, dronken wij vandaag Kusmi tea tijdens een proefdemonstratie (gratis), deed ik mezelf een embroideryring cadeau (vier euro), liet ik me op een ontbijtje trakteren om iets na half een ’s middags (vanzelfsprekend kosteloos) en keek ik filmpjes van pottenbakkers op Instagram (min of meer gratis indien gebruikmakend van wifi van de buren). Life is easy, therapie goedkoop.

Als je nu denk van ‘goh, vanaf morgen haak ik echt af want ze weet weer niet wat schrijven’. Dan begrijp ik dat, maar don’t. Er valt nog zo veel te missen. En zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb.

Bis morgens

Advertenties
Cheap-ass therapy

7 gedachtes over “Cheap-ass therapy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s