“That chemical-engineering block, John, how’s it going?”

Om de een of andere reden – het universum – wil ik iedere dag meer. Schrijven, maken, lezen, denken, leren. Op de juiste momenten gaat alles prima, maar wanneer het van cruciaal belang is (lees: na elf uur ’s avonds, in bed, nog niets geschreven vandaag) loopt het mis. Writers block. Of gewoon mijn genie die gaan lopen is.

Ik denk dat ik naast de vier boeken die ik momenteel lees – zoals ik al zei.. ik heb echt een probleem – Big Magic van Liz Gilbert ga herlezen. Misschien start ik dan volgend weekend eindelijk aan mijn embroiderydromen. Of kortverhalenbundel, zelfgedraaid servies, podcast, kunstinstallatie. Als er een iemand is die me zover kan krijgen, is het Gilbert wel. Voici een voorsmaakje.

Fijn weekend!

“That chemical-engineering block, John, how’s it going?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s