Boe!man

Zo. Om Internationale Vrouwendag 2018 af te sluiten eentje om over na te denken. Ik hoop dat alle vrouwen vandaag een fijne dag hadden. En dat niemand hangborsten krijgt van de ‘treat yo self’-bralette of nekklachten van haar nieuwste handtas. Dat we allemaal onze titel van feministe met trots mogen en kunnen dragen en dat geen enkele hoogzwangere vrouw vandaag een duur t-shirt voor een spotgoedkoop loon in elkaar moest zetten. Dat we allemaal slapen onder een warm deken en morgen gewoon opnieuw de vrouwen in ons leven vieren.

View this post on Instagram

EMPOWERED WOMEN, EMPOWER WOMEN. We love fashion. And we believe in gender equality. Because there’s nothing better than wearing empowering clothes, made by empowered people. 💞 But the reality today is that 80% of garment workers around the world are women. Many are subject to exploitation, verbal and physical abuse, working in unsafe conditions, with very little pay. This isn’t fair. But it can change. If enough of us show brands that we want it to. This Fashion Revolution Week 23-29th April 2018, we want you to ask your favourite brands #whomademyclothes and to demand a fairer, safer fashion industry. www.fashionrevolution.org #InternationalWomensDay #workerdiaries #fashionrevolution #feminism #IWD2018 #standforwomen #womensrights

A post shared by Fashion Revolution (@fash_rev) on

Advertenties
Boe!man

2 gedachtes over “Boe!man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s