Twitterpoëzie

Jongens, echt waar. Twitter zit vol verrassingen. Het ene moment denk je dat ‘Joël toch’ het einde van de dag niet haalt en het andere moment word je overrompeld door de schoonste woorden van (voor mij) onbekende dichters. Alles is altijd een beetje zoals het leven. Te kort. Voor woorden.

PS: bij het lezen van dit gedicht liet ik spontaan bij embroiderydromen varen. Ik denk dat ik dat te duur notitieboek dan toch maar voor mijn dichtersbestaan ga gebruiken. Woorden welkom.

Twitterpoëzie

2 gedachtes over “Twitterpoëzie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s