Het beste van de Oscars

Als ik de vele artikels die vannacht geschreven werden moet geloven, was de uitreiking van de Academy Awards ook dit jaar de meest langdradige show ter wereld. Om ons de moeite en de uren te besparen was menig journalist naar LA afgezakt, allemaal om het ons wat gemakkelijker te maken. Een budget voor een reisje naar de VS had ik niet, dus hier volgt ‘het beste van de Oscars 2018’ in een filmpje. Jawel, een aankondiging gaat met die eer lopen.

Het beste van de Oscars

2 gedachtes over “Het beste van de Oscars

  1. fashiontweets01 zegt:

    Leuke review! Ik heb zelf een klein stukje van de Oscars gekeken maar ik vond het super gaaf! De presentator is ook weer geweldig en ik hou ervan om al die bekenden mensen te zien bij de Oscars! X Wel alleen jammer als je het in Nederland wil kijken dat het dan om half 3 s’nachts is.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s