Hoe zal ik het zeggen

First things first: van die nieuwe hobby is overduidelijk nog niets in huis gekomen, letterlijk en figuurlijk. Ik (ver)deed online wel wat ideeën op. Dat is bij mij altijd de eerste stap in het oneindig uitstellen van nieuwe dingen maken. Of instastories kijken van mensen die wel iets doen met hun zaterdag.

Second things second: ik deed wel degelijk iets vandaag. Dat zijn 1) een presentatie voorbereiden in de auto op weg naar die presentatie om het er vervolgens zenuwachtig, maar zonder kleerscheuren vanaf te brengen en 2) een paar woorden in vier talen herhalen op een ander publiek optreden. Het ging om de woorden “geen paniek” op het leerlingenconcert van de ‘akedemie’.

Third things third: schrijven na elf uur lijkt een thema te worden hier. Ik denk dat ik concept zodanig ga uit-branden dat niemand er ooit nog iets van wil lezen.

Fourth things fourth: ik wacht eigenlijk gewoon al de hele week op de bevalling van mijn online bff Leandra (van Manrepeller). Ze verwacht een tweeling en heeft alvast twee schattige outfits met spiegeleieren erop klaarliggen. Ik kan niet wachten! (Al blijft het me geheel vreemd dat ik zo met haar meeleef. Dat heeft dan waarschijnlijk iets met haar schrijven te maken.)

Fifth things fifth: op een schaal van 1 tot overduidelijk.. hoe hard wist ik weer niet wat zeggen vandaag?

Hoe zal ik het zeggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s