De nieuwste hobby

Dit weekend onderneem ik een poging tot een nieuwe hobby. Niet dat ik er tijd voor, maar ik heb gemerkt dat het op die momenten het beste werkt. Ik ga aan het embroidery-en. Nu is het wel zo dat ik daar nog geen materiaal voor heb, noch een bestelling online plaatste die me tijdig aan het nodige zal helpen. Maar bon, ik wil maar zeggen dat ik me heb voorgenomen eindelijk de handen uit de mouwen te steken. Nu nog beslissen of het een kruis- of doodsteek is.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Advertenties
De nieuwste hobby

Een gedachte over “De nieuwste hobby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s