Druk druk druk

Ik heb een grote fout gemaakt vanavond. Ik heb namelijk naar het eerste deel van Temptation Island gekeken in plaats van op te staan uit de zetel, mijn pyjama aan te doen en in bed te gaan liggen. Nu bouw ik niet alleen mijn slaaptekort op. Ook de afgestorven hersencellen zal ik nooit meer terugzien na vanavond. Niets tegen een prachtig staaltje hersenloze televisie, maar waar gaat dit programma eigenlijk nog over? Achttienjarige meisjes die hun eeuwige liefde verklaren of Vlaanderen de laatste nieuwe zwemcollecties tonen?

Druk druk druk

6 gedachtes over “Druk druk druk

  1. Dit gaat nergens over: dat is ook de bedoeling van hersenloze televisie! Na een week veel nadenken op het werk en thuis, doe ik op donderdagavond niets liever dan me in de zetel vleien, alle hersenfuncties deactiveren en lachen. Heerlijk toch!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s