Hier staat niets

Wanneer je beslist dat even lezen belangrijker is dan even al aan die stapel papieren te beginnen, gaat het mis. Soms moet je dingen leren uit ervaring. Of maak daar maar heel vaak van. Het leven, een leerschool. Ik hoor het ze zo al / nog zeggen. Ik weet dat ik beloofd had niet meer te schrijven na 22u39(?), maar aan de andere kant kan ik gewoon niet meer gaan slapen zonder nog even dag te zeggen. Dag.

Advertenties
Hier staat niets

2 gedachtes over “Hier staat niets

    1. Het ‘probleem’ is dat zo’n 80 procent (of meer?) van mijn volgers niet meer actief is. Als ik naar de eerste volgers ga kijken.. die hebben al jaren niets meer gepost.. dus cijfers zijn niet alles 👍🏻

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s