Dag 51

Wonderbaarlijk vind ik het. (Nu ik dat woord zo in ’t lang uitgetypt zie staan, denk ik het volgende: wat een raar woord. Het wonder dat gebaard wordt?) We zijn al dag 51 van deze jarige cyclus. Hoera en al! Ik ben er nog, mijn alterego is er nog, de blog is er nog. Oef.

Vandaag was overduidelijk weer zo’n dag van te veel prikkels, laat me even nadenken en alles komt altijd goed. Vooral dat laatste houdt me iedere minuut van de dag overeind. Oké, daar klink ik weer even zwaar alsof ik op het punt sta een depressie in te zakken. Wat niet het geval is. Ik wil gewoon zeggen: doe het gewoon. Niets is voor altijd.

(Maar morgen ben ik hier weer, zoals altijd.)

Advertenties
Dag 51

2 gedachtes over “Dag 51

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s