Dank bij voorbaat

Mindfulness als ik ben, deel ik vanavond met jullie de dingen waar ik vandaag bijzonder dankbaar voor was.

  • La mamma die spontaan de batterij van haar elektrische fiets oplaadt zodat ik er vervolgens weer weken mee kan rijden. Niets zo vervelend als in eerste rijden omdat je schrik hebt dat de batterij het in tweede niet haalt tot thuis, zo’n 700 meter verder.
  • Damiano uit blind getrouwd. ‘Het natte water’ klonk nog nooit zo onnozel en ik vergat even dat ik met hoofdpijn op de zetel lag. En dan zeg ik nog niets over de tweeps op de twitterz.
  • De snor van Robert Johansson, Noorse schansspringer. Heel aerodynamisch en oprecht dankbaar voor.
  • Het naderende weekend.
  • De gigantische onwetendheid waarin ik een week lang verkeerde. Soms is niets weten (of beter: niet weten dan je niets weet) heerlijk, ontspannend, nietszeggend. De afgelopen week was er eentje naar mijn hart en tegelijkertijd had ik tonnen meer willen doen, zien, maken, kijken, roepen, lezen, nadenken, liggen, slapen, langlaufen, scrollen, schrijven, etc.
  • Het leven, you know.

#blessed

Dank bij voorbaat

7 gedachtes over “Dank bij voorbaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s