Less (time) is more

Vandaag maakte dat weer overduidelijk. Hoe meer tijd ik heb, hoe minder ik doe. Nu, ik deed vanalles vandaag, maar overdag in plaats van ’s avonds in mijn bed een blogpost schrijven zat daar niet bij. Een tripje naar Ikea, een beetje werk, veel lezen, naar de olympische winterspelen kijken en van mijn zus/onze kamer mijn kamer maken wel. De plantjes staan op een lege bureau zichzelf te wezen.

Ik waarschuw jullie alvast. Morgen is weer zo’n dag.

Less (time) is more

2 gedachtes over “Less (time) is more

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s