Het begon allemaal deze morgen

Een verhaal dat begint met het einde ben ik nog niet vaak tegengekomen. Daarom: het begon allemaal deze morgen. In bed. Toen ik net wakker werd. Onder de douche. Op weg. Met de fiets. Ijskoud en gebrainfreezed. Door mijn handschoenen heen bevroren. Het zou gaan sneeuwen. Wachtend op een wit tapijt en wat sereniteit. Nogal wat dagen gaan op die manier voorbij. Terwijl ik nog met mijn gedachten bij de vroege ochtend zit, gaat de dag alweer slapen. Met mijn handen in het water en mijn haren in heel de badkamer, statisch tot en met. Aan tafel met een tas melk. De roze zon komt op.

Wat deed jij deze ochtend?

Het begon allemaal deze morgen

3 gedachtes over “Het begon allemaal deze morgen

  1. Tegen statisch haar gebruik ik Hairwonder Hair Repair Creme. Dat helpt echt tegen statisch haar. Als ik dat niet gebruik, zit het voor geen meter.
    En op 9 februari deed ik ’s morgens mijn gewone ding: opstaan, douchen, ontbijt maken en naar het werk…..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s