Vriesvakantie

Morgen start de eerst schoolvakantie uit mijn tweede leven. “En, wat gaat ge doen volgende week?” vroegen ze benieuwd. Het enige waar ik aan kan denken is slapen, rusten, lezen en schrijven. Of misschien toch maar eens aan die stiftgedichten beginnen? Minimaal één tripje naar Maastricht – ik voel dat er dit jaar een absoluut record in zit. Orde in de chaos brengen, meer regenboogoutifts samenstellen en dingen doen die echte volwassenen doen zoals rekeningen betalen, geld uitgeven en vermoeid uit de ogen staren. Ik zal genieten van de milliseconden dat ik besef dat ik eigenlijk niet moet werken terwijl ik toch Franse woordjes leer.

Vriesvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s