In slaap vallen op de zetel

De afgelopen week was bijzonder … (adjectief zelf in te vullen). Het regende pijpenstelen tijdens een uitje naar Maastricht. Mijn haar werd met de dag sneller vettig door de wind. En ik ben tonnen “levenservaring” rijker, al zeg ik het zelf. Wat ik precies met die wijsheid zal doen in de nabije toekomst is nog niet duidelijk want voorlopig val ik op vrijdagavond nog uitgeput in slaap op de zetel tijdens het kijken van een random programma of b-film met een topcast – ik heb het over Murder on the Orient Express. Op tijd in bed kruipen lukt al, maar ik moet nog veel leren. Voorlopig trek ik me op aan mindful mijn schouders ophalen. Slapen doe ik straks wel.

In slaap vallen op de zetel

Een gedachte over “In slaap vallen op de zetel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s