I know you love rainbows. There’s no denying that

Wanneer ik het even niet meer zie zitten – niet dat het ooit voorkomt – open ik Instagram. Dat doe ik trouwens ook wanneer ik het wel nog zie zitten. Het is hier een vage verwoording voor het leven. Life (live) is life na nana nana. En op de meeste dagen voel ik mijn dan insta veel beter. In 99% van de gevallen heeft die plotse schommeling van gemoedstoestand iets te maken met Jen Gotch, de vrouw die iedereen doet verlangen naar regenboogshirts en al dan niet bijpassende paillettenrokken in alle kleuren. Ze bestaat echt, die vrouw.

Welke online best friend kan jou altijd opbeuren? PS: Jen weet het nog niet, maar ze kent al mijn geheimen.

I know you love rainbows. There’s no denying that

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s