Morgen is nog een dag

De wereld eindigt vanavond om klokslag twaalf uur. Of ja, het weekend toch. Voor velen het begin van de vijfdaagse hel naar een hernieuwde vrijheid, de tocht door het donker, de van sleur doordrenkte werkweek. Ik ben niet het type voor een ‘I love monday’-shirt en heb mij to do’s nog niet klaar, maar als je de dag neemt zoals ie is, is het ook een dag. Vierentwintig uur lang. De frisse start laat ik achterwege. De wekker zal vroeg gaan, het weekend zal achter ons liggen en het zal nog donker zijn, maar ik zal opstaan. Niet zeker wetend welke dag het is en of de wekker wel echt ging. Maandag zal voorbij gaan zoals alle andere dagen die om mij draaien.

Morgen is nog een dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s