Chicago West

Ik droom soms over de andere kant van de wereld. Zou daar ook iemand de grond onder zijn voeten voelen zoals ik? Rusteloosheid in het bloed, notebook op zak. Na een lange dag schrijft hij/zij over waarom er nog geen genderneutrale voornamenwoorden zijn die zinnen als deze mooier maken. De wind zal ook antwoorden, de lokken van een roze pruik in de wind. ’s Avonds een boekje lezen in bed en verdergaan. Zou die persoon ook twijfelen aan theorieën over het ontstaan van het heelal en zwarte gaten? Want we zijn hier toch zomaar, per toeval of beter gezegd per ongeluk. De vervoeging van het Franse werkwoord faire opzeggend wordt de frigo leeggemaakt. Die restjes spaghetti mogen nu wel weg. Ik draai me nog eens om als ik de wekker zie. Zou hij/zij ook alles in de leven op de juiste plaats zien vallen na het boeken van een reis naar Chicago West?

Chicago West

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s