First things first: paniek

Is het je al eens opgevallen dat mensen eerst in een algemene, hersencellenafstervende paniek schieten in behoorlijk wat situaties voordat ze de volledige uitleg te horen krijgen of voordat ze zich een realistische beeld hebben kunnen vormen van een welbepaalde werkelijkheid? De mens is een kuddedier. Die ‘jij springt? dan spring ik ook’-analogie is werkelijk bewonderenswaardig, waarmee ik niet wil zeggen dat ik geen buffel ben.

Maar toch. Schiet jij in paniek? Dan schiet ik ook! Het levert goede beelden op en ik krijg al ideeën voor een onemanshow die ik samen met Wim Helsen wil maken. Klaag jij dertig dagen niet? Dan doe ik dat ook. Bovendien zal ik mijn uiterste best doen om Jan en alleman op de vingers te tikken wanneer er wel geklaagd wordt. Ook hier zie ik een idee voor een voorstelling, maar misschien niet met Wim Helsen. Klaag jij wel? Dan klaag ik lekker mee. Over het weer en al. Daar ben ik wel goed in. Klote regen / zon (schrap wat niet van toepassing is)

Weg met dertig dagen zonder klagen! Ik ga voor dertig dagen zonder paniek. Laat de kudde maar grazen. Ik ga lekker zonnebaden.

Advertenties
First things first: paniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s