Big little lies

Als je niet weet wat te doen morgen kijk dan Big little lies. De miniserie bestaat uit zeven afleveringen van ongeveer 50 minuten – zeker te doen op een zonnige maar koude of regenachtige zondagnamiddag, afhankelijk van het weerbericht dat ik in geen dagen bekijken heb. Wat het ook wordt, de zetel is yours. Voor zij die de serie al gezien hebben een andere tip: de Big little lies soundtrack list op Spotify. Heerlijk voor in bad.

Goed, ik weet dat ik hier wat laat mee afkom, maar het waren de Golden Globes van afgelopen weekend die me deden kijken. Ik zal niets verklappen over de inhoud, maar ik moet wel zeggen dat het even geleden is dat ik zo’n goede serie zag (n.v.d.r. ik kijk helemaal niet veel series, maar dan nog). Ik geloofde alles, van begin tot einde. De casting, de muziek, de kleding, de montage, de dialogen. Het zit allemaal juist goed want Reese Witherspoon is niet de blonde del die ze lijkt in de eerste tien minuten en Nicole Kidman is echt de mooiste vrouw ter wereld.

Aanrader!

P.S.: volgende keer gaat het hier gewoon weer over boeken, beloofd!

Big little lies

9 gedachtes over “Big little lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s