Tot en met vandaag

jon-eric-marababol-132127

Vandaag was zo’n dag van uitkijken naar morgen. Zoals het laatste cadeautje onder de kerstboom. Nadenkend over een verlanglijstje voor volgend jaar. Zoals de laatste hap van een moelleux, terugdenkend aan de eerste. Of spijt hebbend. Zoals de laatste dag van de vakantie, uitkijkend naar de eerste schooldag. Of andersom, dat kan ook. Het is 9 januari en vanaf morgen hoef je niet meer te antwoorden op vragen als ‘en, goed doorgehouden?’ of ‘en, goede voornemens?’ of ‘en, wat mogen we u wensen?’. Een kort ademstootje – een HA – volstaat. ‘Een goede gezondheid’ kan er nog net vanaf, als ’t echt moet. Het jaar is begonnen en de kerstboom is nu de paasboom. Vanaf nu is ’t voor echt.

Photo by Jon Eric Marababol on Unsplash

Tot en met vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s