Uit het leven gegrepen: the queen

Ze wordt ’s ochtends wakker met de opkomende zon en het fluiten van de vogeltjes. Ze rekt zich uit en draait zich nog eens om. Het is net achten gepasseerd. Tijd voor een dutje. In de zomer is dat natuurlijk veel te vroeg, die zonsopgang. Dan droomt ze voorbij 8.30 uur over fluo groene mantelpakjes, parels en de sokken van haar achterkleinzoon. Haar Philips (Wake Up Light) doet de zon opkomen en geeft meteen een seintje aan de keuken. Ze wil ontbijt op bed vandaag. In de loop van de dag rinkelt ze nog minstens vijf keer na de lunch. Ze wil onder andere dat de zon morgen schijnt tijdens haar publieke verschijning. Dat maakt het zwaaien wat gemakkelijker.

Denk ik, hè.

Photo bij me

Uit het leven gegrepen: the queen

3 gedachtes over “Uit het leven gegrepen: the queen

  1. thegreenpetrolhead zegt:

    Big fan of the queen. Om de bizarre en nostalgische reden dat zij er was toen mijn beider oma’s hun golden years hadden. De ene al 13 jaar weg, de andere 10. But the queen is still here, dus ook mijn oma’s nog een beetje zo denk ik dan.

    Liked by 1 persoon

  2. Idem dito bij mij. Een grootmoeder die al 12 jaar overleden is maar door al die koningen en koninginnen blijft ze altijd een beetje aanwezig. Ze volgde het allemaal op de voet en heeft gelukkig niet moeten meemaken dat VTM het royals programma heeft afgevoerd….

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s