Vandaag was echt absurd.

Ik werd deze ochtend wakker om 7u06.

Met de elektrische fiets van mijn mama reed ik naar de fietsdijk om daar met een schaar, die ik van thuis had meegenomen, wilde bloemen te plukken uit de berm. Terug thuis gekomen stopte ik de helft van de bloemen tussen de bladzijdes van een oude Witte Gids om ze te laten drogen. Van de andere helft maakte ik tekeningen alsof ze van een vierjarige zijn.

In de tuin van de buren stond een gigantische roze badeend. Op een aanhangwagen. En de rozen uit onze tuin zijn van kleur bijna even fluo.

Met moeite vond ik een parkeerplaats op het werk. Iedereen wil outlet kleren, outlet servies en veel te dure outlet thee kopen. En wafels met nutella voor maar €4. A volontΓ©.

Ik zag een buggy – als in een kinderwagen – met daarin zes chihuahua’s. Met aan het uiteinde van de buggy een vrouw in zwarte legging en groene bodywarmer. Dit gebeurde omstreeks 15u02. 29,6 graden.

De velletjes op mijn kleinste rechterteen, die een overblijfsel van een blaar zijn, begonnen los te komen zoals het vel van een slang. De blaar was het gevolg van een wandeling met nieuwe schoenen, geen sokken. De rest van de avond droeg ik schoenen met sokken. Ook al maakte de lage uitsnijding duidelijk dat dat niet de bedoeling is.

Ik val in slaap om 22u54 en droom over een leven in een ander universum. Waar de aarde rond de zon draait en de mensen iedere dag absurde dingen meemaken maar het niet doorhebben.

Advertenties
Vandaag was echt absurd.

5 gedachtes over “Vandaag was echt absurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s