Een update waar niemand op zit te wachten.

Hallo mei

We zien elkaar voor de zoveelste keer en ik moet toegeven dat het weerzien dubbel voelt. De vorige keer was je de lange, anticlimactische aanloop naar het afstuderen. Vorige jaar was je het begin van een stage en het moment waarop ik besefte dat de zomer wel heel lang zou duren. Vorige jaar was je het eindeloos uitstellen van alle dringende dingen. Je was het begin van een einde dat maanden zou aanslepen, terwijl ik naar adem happend opteerde voor de korte pijn. Het is oké zo.

Alles wat je toen was, ben je nu niet. De komende vijf maanden zijn nu troebel, toen keurig uitgestippeld. De zomer zal zichzelf moeten schrijven, toen werd ze aan me voorgelezen. De sleur van langer wordende dagen zal binnen een week abrupt tot stilstand komen. Twee maanden geleden begon ik de dagen van mijn rooster te schrappen, maar ergens onderweg had ik zelfs daar geen tijd meer voor. Zo snel ging het.

De ochtenden zullen mailtjes brengen van we zoeken toch mensen met relevante werkervaring. De middagen zullen van lui naar moe mijn benen op de zetel voelen. Maar de avonden zullen zonovergoten inspiratie brengen en hopelijk af en toe een nieuwe waterval van woorden in de vorm van een blogpost.

Lieve mei, dit jaar krijg je me niet klein. Ik zie je aan de andere kant van die job die ik zo graag wil.

Advertenties
Een update waar niemand op zit te wachten.

7 gedachtes over “Een update waar niemand op zit te wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s