Currently: February

Dit is jouw maandelijkse dosis binnenkijken in het hoofd van yours truly. Iedereen wacht ongeduldig af. Al houden we het natuurlijk wel lekker oppervlakkig, zoals het een getrainde millennial betaamd. Hear, hear!

dieren

Celebrating / Twee jaar Sienderella! For cliché’s sake zeg ik nu: waar is den tijd? Maar je zou toch denken dat het na twee jaar allemaal wat gemakkelijker wordt.. Don’t be fooled. Het leven van de zelfverklaarde blogger is hard. Also, mijn favoriete illustuber Frannerd haalde 100.000 subs op haar Youtubekanaal. Confetti graag.

Illustrating / Dagen aan een stuk. Naast het sprookje (in progress) vul ik mijn dagen met het tekenen van dieren(hoofden) voor een very secrèt projet. Ik probeer hier heel erg mijn best te doen mysterieus te zijn over een schoolopdracht waar ik eigenlijk niet zo veel zin in heb. Alweer een life changing tip van mij voor u.

Enjoying / Al de NYFW street style inspiratie. Kijken (lees: dromen) mag!

Obsessing over / John Green. Dat doet ie gewoon altijd met zijn woorden. Ik wacht (al lang) op het nieuwe boek, maar doe mezelf content met zijn versie van ‘the meaning of life‘. En daar heb ik maar een ding op te zeggen.

Watching / Blind Getrouwd en De Mol. Laat die twee programma’s – Vlaanderen krijgt hier iets of wat kwaliteitsvolle én amusante televise voorgeschoteld – op exact hetzelfde moment uitgezonden worden. De tv-goden lachen zich een kriek. Twitteraars ergeren zich dood. Ik kijk ze gewoon meteen achter elkaar.. van een productieve maandagavond gesproken. Smoes: want op maandag moet er wat ruimte zijn om te bekomen van het spannende Beau Séjour. De rest van de week heb je dan weer nodig om te bekomen van het ________ (zelf in te vullen) van Tine.

Waiting for / De nieuwste podcast van Pandora Sykes. Haar stem hoorde ik voor het eerst in de podcast van Emma Gannon (Ctrl Alt Del) en op zoek naar een nieuwe muze zocht ik haar op Instagram. Sindsdien is het enige wat ik doe naar oude PanDolly afleveringen luisteren tijdens het fitnessen en haar blog refreshen tijdens het nietsdoen.

Looking for / De tofste adresjes in Gent. Hotspots in overvloed om lekker te eten, maar van al dat eten ga ik goesting krijgen om te shoppen. Ik ben dus dringend op zoek naar de winkel(tje)s die je nergens anders vindt. Plekjes waar het niet zozeer gaat om de must-haves, dan wel om de must-wants. Dus shoot en laat gerust een linkje achter in de comments.


Ik ben ook even moeten gaan spieken, maar dit dacht en deed ik in januari.

Advertenties
Currently: February

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s