Quarter Life Poetry | Instafamous

“The quarterlife crisis is a period of life ranging from twenties to thirties in which a person begins to feel doubtful about their own lives, brought on by the stress of becoming an adult”, aldus Wikipedia.

Poetry (the term derives from a variant of the Greek term, poiesis, “making”) is a form of literature that uses aesthetic and rhythmic qualities of language—such as phonaesthetics, sound symbolism, and metre—to evoke meanings in addition to, or in place of, the prosaic ostensible meaning.” Een uitspraak door diezelfde meneer W.

In de blender en enter Samantha Jayne, een creatieve duizendpoot: (for the) young, broke and hangry. Schrijfster, doodler, actrice, millennial en mijn nieuwste favoriete Instagrammer. Met 150 posts niet de actiefste, maar daar moet dan wel bij vermeld worden dat haar tekeningen en gedichten zelfs na twintig keer bekijken/lezen belachelijk lachwekkend blijvend. Jezelf aanmanen niet te luid te lachen kan van toepassing zijn. Wees gewaarschuwd! Ook leuk: voor wie (hé, Cupid) niet genoeg kan krijgen van Quarter Life Poetry is er een boek.

1. How’s the holiday shopping going? / 2. It’s one of those Wednesdays / 3. The daily struggle / 4. Shoutout to my fellow introverts. Alle afbeeldingen via Quarter Life Poetry’s Instagram.

Maar ook posters, tote bags, t-shirts en muismatjes die je geruststellen: niet iedereen (wie wel?) vindt meteen een job na het afstuderen, niet iedereen (wie wel?) weet wat te zeggen op een networking event, niet iedereen (…?) kan het op een vrijdagavond opbrengen de deur nog uit te gaan na 20u30. Hashtag the struggle. En voor wie het helemaal niet weet: call la mamma. Dat werkt altijd.

Veel meer Samantha en Quarter Life Poetry? Check www.quarterlifepoetry.com en Instagram.


Op zoek naar andere Instagrammers die een beetje welverdiende aandacht kunnen gebruiken? Check:

Cleo Wade
Julie Houts
Donald Robertson
Dave Hakkens
Murad Osmann
Sien Wevers

 

Advertenties
Quarter Life Poetry | Instafamous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s