#WOMENSMARCH: mijn favoriete (protest) borden en beelden

Geheel ‘good vibes only‘ zal ik vandaag geen woorden vuil maken aan het fenomeen Trump. Al kon ik het niet laten er een lachertje tussen te steken. Ziehier mijn favoriete (protest) borden en beelden van de #WOMENSMARCH, gedeeld door mijn favoriete internetvrouwen. Zij inspireren mij dagelijks om beter voor mezelf te zorgen, meer voor mezelf op te komen en meer roze te zien in alle mogelijke situaties. Wat zou ik doen zonder deze kleine lichtpuntjes in mijn feeds?

1 / Nasty women fight back. In het roze met glitters, omdat het kan. Posted by Emma Gannon. 2 /There’s no way to describe the way the air feels in Downtown LA today. To stand amongst a sea of strangers that feel like friends and to feel the power of unity. The air weighs heavy in a way that could move you to tears but I’m proud to stand with everyone. Together.” Posted by Claire Marshall. 3 / Women’s march is er natuurlijk ook voor de mannen. Posted by Tanya Burr. 4 / My fave Lena Dunham, zoals altijd haar heerlijke zelf met captions als “Parks & Menstruation”. Posted by Lena Dunham. 5 / Aan alle jonge(re) meisjes. Posted by Local Wolves. 6 / My fave Katy Perry, in ’t roos en in ’t Moschino. Posted by Jeremy Scott. 7 / Emma en Finn in New York. This is what a feminist looks like. Posted by Emma Bates. 8 / Ik kijk nog wekelijks op haar blog in de hoop dat ze gewoon opnieuw begint. Gelukkig is er nog Instagram. Posted by Elise Cripe. 9 / Mijn spirit animal Estée, nasty forever. De keerzijde van haar bord zegt ‘the future is female’. Posted by Estée Lalonde. 10 / Niet gedeeld door een van mijn favoriete vrouwen, maar wat is gender, toch? Posted by Macklemore11 / I hate crowds, but.. Posted by Estée Lalonde. 12 / What Meryl said! (bekijk het hier). Posted by Amy Schumer. 13 / Girls just wanna have FUN(demential rights). Posted by Kelly Purkey. 14 / “Power to the peaceful.” Posted by Miss James. 15 / My fave Korean + Pussy Power. Posted by Jenn Im. 16 / Make America compassionate again! Posted by Lisa Congdon.

Gisteren liep ik mijn eigen stille mars in rondjes, want dat is werken bij de poetsploeg van Maasmechelen Village. Dus in gedachten – zo zie ik graag – was ik erbij in Washington DC, in Los Angeles, in New York, in Londen, in Brussel, in (zelf in te vullen). Met dezelfde stille hoop dat we geen 100 jaar terug in de tijd gaan wat (vrouwen)rechten betreft. Dus meer van dit, lieve wereld. Ik had het nooit gedacht, maar zelfs na 3 weken heeft mijn motto voor dit jaar zijn doel al bewezen. Fijne zondag!

#WOMENSMARCH: mijn favoriete (protest) borden en beelden

10 gedachtes over “#WOMENSMARCH: mijn favoriete (protest) borden en beelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s