Currently: january

Het zijn de blogposts die ik ‘vroeger’ – toen de dieren nog spraken, of toch toen ik nog wat tijd over had aan het einde van de dag om door mijn favoriete blogs te scrollen – het liefst las. Vergeet al de redenen waarom je iets niet zou doen. Zo en zo mijn eigen versie van currently loving.

Currently reading / Wel, het zit zo. Ik heb een vreselijk vermoeiende gewoonte. Twee eigenlijk. En dat zijn a) als ik naar de bib ga neem ik altijd veel te veel boeken mee naar huis en b) omdat ik al die boeken dan wil lezen, begin ik in meerdere tegelijk. Momenteel lees ik dus I love Dick (door Chris Kraus), Kamermeisjes en Soldaten (door Arnon Grunberg) en Bloom (door Estée Lalonde). Ik denk aan een aparte pagina op deze blog met toffe aanraders, voor ieder wat wils. Doen?

Currently loving / De Clarins Instant Light Lip Comfort Oil. Ik ben heel laat met de hype, maar ik denk dat ie het helemaal waard is. Nooit eerder gaf ik zo veel geld uit aan een lipproduct, maar bon het werkt en mijn lippen zijn weer zacht. Totally worth it dus als je ’t mij vraagt.

Currently really happy with / Mijn tijd op school. Soms – zoals gisteren tijdens het examen (bedrijfs)recht – onderschat ik mezelf. Je kent dat wel. Zo van hier ben ik toch niet goed genoeg in, hier heb ik niet hard genoeg voor geleerd, hier ben ik niet creatief genoeg voor. Maar met een beetje goede wil.. (Dat had je waarschijnlijk ook al eens ergens gehoord.)

Currently watching / Beau Séjour, dat speelt zich toch in een prachtig decor af hè. Ook de eerste aflevering van The Crown kan ik aan mijn lijstje toevoegen, maar voorlopig moet ik nog even bekomen van het tweede seizoen van Narcos. Een echter aanrader (al ben ik daar misschien wat laat mee).

Currently listening to / Alles van The 1975. Hier word ik dus nostalgisch van op een vreemde manier. Opnieuw 16 en al.

Currently thinking about / Voor meer soldenkoopjes gaan? Wat doe ik na mei? Een middagje Antwerpen? Toch een bullet journal beginnen? Welke podcast zal ik straks tijdens het fitnessen luisteren? Zal ik mijn haar laten knippen? Wanneer (o wanneer) zal ik mijn haren laten knippen? Ik denk zelfs aan een subtiel mini likje verf. Zeven dingen, best weinig, maar wanneer ga ik het allemaal doen? De conversaties in mijn hoofd zijn eindeloos.

Currently looking for / Een laptop case (of sleeve?) voor mijn nieuwste baby. Iemand suggesties?


Volg mij op Instagram!

Currently: january

5 gedachtes over “Currently: january

  1. Boekentips zijn altijd welkom!

    The Crown is trouwens awesome. Narcos trouwens ook. Al moet ik zeggen dat ik tussen seizoen 1 en 2 van Narcos nog een Netflix serie over Escobar heb gekeken (El patron of iets in die richting? In elk geval meer dan 70 afleveringen) en dan schiet Narcos qua informatie wel een beetje tekort…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s