Cleo Wade | Instafamous

Aan al mijn nieuwe lezers: welkom. Ik ben blij dat je er bent. In de reeks Instafamous ga ik op zoek naar de pareltjes in mijn Instagramfeed en deel ik mijn aanraders met jullie. Het gaat (meestal) om mensen die dringend wat meer liefde verdienen in de vorm van likes en volgers. Of gewoon pimped out profielen die je moet volgen. Check hier het lijstje van ‘grammers die al een shoutout kregen. Vandaag: Instagramdichteres Cleo Wade!

Zelf ben ik een enorme liefhebber van ‘de motiverende en inspirerende quote’. Al kan die quote vreemd overkomen, zo volledig uit zijn context gerukt. Of gewoon door de verkeerde persoon uitgesproken. Het aanbod aan ‘mooie’ woorden is zeer groot op Instagram, maar niet bepaald satisfying. Enter my fave Cleo!

Een digitaal schouderklopje, een virtueel hart onder de riem, een paar onzichtbare armen die zich om je heen slaan. De lieve, gekribbelde woorden van Cleo Wade doen wat met mij – en 188K andere zieltjes. In tijden van vluchtig en snel vergeten – ik presenteer u: het kortetermijngeheugen – neem ik mij toevlucht tot zacht gefluister. Dat het allemaal wel weer goed zal komen. Good vibes only, en al!

1. Remembering #HurricaneKatrina today on the 11 year anniversary. I’m so proud I was able to create this 25 foot billboard in my hometown, New Orleans last year on the ten year anniversary. I think the world needs more giant love poems don’t you? // 2. It’s not every day that you have dinner in a truly sacred space. Damaris, the owner and operator (along with her sister Renee) of Coco’s Cantina told me tonight that her restaurant is not a restaurant, it is a philosophy. That it is the bat cave for people who want to come together to change the world. I am so proud to know that women in our world are actively creating spaces that not only nourish their communities but also build community leaders. Couldn’t help but scribble a little love note on my way out…// 3. take that, monday. // 4. hi Friday. hi New York City. (pics by Cleo Wade via Instagram)

Kwetsbaar opgesteld is ze vooral een vechter. Voor vrouwenrechten en voor (vrouwelijke) schrijvers, maar ook voor poëzie. Een vleugje liefde en het gevoel dat je begrepen wordt. Niet (altijd) voor politiek gevoelige zieltjes. Meer woorden zouden haar (feed) alleen maar teniet doen, dus neem gewoon zelf een kijkje. Veel meer lezen? Check dan zeker dit interview met Cleo door NYMag: Is Cleo Wade the Millenial Oprah?


Meer inspirerende instagrammers om te volgen? Check Julie Houts, Donald Robertson, Dave Hakkens en Murad Osmann.

Advertenties
Cleo Wade | Instafamous

3 gedachtes over “Cleo Wade | Instafamous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s