Blogmas: the end

Net zoals vorig jaar liep ook het einde van Blogmas 2016 een beetje in de (tomaten)soep. Ik hoop dat het geen traditie wordt. Wat ik wel hoop is dat jullie allemaal een fantastisch gezellige Kerst hebben gehad. Met lieve mensen en overlopende hartjes.

Voor wie niet helemaal mee was – zo veel blogposts op zo’n korte tijd, jullie zijn het niet meer gewend van mij – hier even alles op een rijtje.

  • Er was de heugelijke aankondiging dat ik ook dit jaar iedere weekdag tot Kerst zou bloggen (niet helemaal waar, maar bon. Er werd een effortke gemaakt.) Voor alle nieuwsgierigen: de Million Calendar van de Nationale Lotterij kostte me uiteindelijk niets want ik won €20!
  • Ik bakte mini-appeltaartjes met speculaas. Een echte aanrader want heel lekker in de sintstemming. Maar uhm, die bak ik binnenkort nog wel eens. Te gebruiken excuus: die schuddebuikjes moeten maar eens opgemaakt worden.
  • De kerstvakantie komt als geroepen. Eindelijk tijd om uren in de bad te liggen. Op een schaal van 1 tot verrimpelde vingers: ik moet dringend aan de Lush kerstcollectie beginnen voor het Valentijn is.
  • Het einde van mijn Blogmas betekent helaas ook het einde van Vlogmas van mijn favoriete vloggers. Bij de een ging het volhouden al wat beter dan bij de ander, maar ik heb ervan genoten. Er bestaat een kans dat ik ook in januari weinig tijd heb voor series.. Ik heb nog wat catch up time nodig.
  • Ik zou ik niet zijn als er niet af en toe een DIY tussen de blogposts zou zitten. Check zeker de stempelroller, de kerstkaarten (beter laat dan nooit..), de inpakmogelijkheden, de truc om heel snel je huis te versieren en het schone, groene kerststuk dat nog even kan blijven staan op de livingtafel.
  • Ook beter laat dan nooit: cadeau-ideeën. Je hebt volgende week toch nog wat nieuwjaarsgeld te goed! Treat yo’self.
  • Verder was er nog het diploma, om het jaar goed af te sluiten. En de goaltracker van Elise om 2017 goed te beginnen.
  • Last but not least: de magische kaap van 1000 WordPress-volgers werd deze maand bereikt, dus een klein dankwoord aan jou kon niet ontbreken!

MERCI!

 

Advertenties
Blogmas: the end

2 gedachtes over “Blogmas: the end

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s