Versieren in 3 minuten

Door de examens, het studeren of gewoon het kerstshoppen helemaal vergeten je thuis te versieren? Of simpelweg geen fan van de boom? Geen paniek. In minder dan 3 minuten versier jij je hele living, appartement of kot.. Voor een prikkie! En zoals jij dat wil.

img_9831

Het enige dat je nodig hebt is wat inspiratie en een raamstift (bijvoorbeeld van Posca). Ideetjes opdoen kan prima op Pinterest. Zoek naar ‘raamtekeningen’ of ‘window art’. De stiften (al verkrijgbaar vanaf €2,95) en zijn – hoera – multi-inzetbaar. Niet alleen je vensters, maar ook je kaders, glazen en vazen zijn in no time kerstproof. Een prachtig staaltje budget management in deze barre tijden voor je portemonnee. (Check deze post voor een andere DIY met deze stiften!)

PS: de foto’s are for shit. I know. Het is nogal lastig te fotografen, dus tips zijn altijd welkom!


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 14. Nog 3 te gaan! Bekijk alle Blogmasposts hier.

 

Advertenties
Versieren in 3 minuten

4 gedachtes over “Versieren in 3 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s