Duizend

Aan al mijn allerliefste, allermooiste en allerbeste WordPress-volgers. Mijn kleine huisje op het internet wordt wat krap. Maar als we allemaal wat opschuiven, kunnen er nog wel wat zieltjes bij. Ik zeg altijd.. (Hoe meer..) Dit is een trotse boodschap van mij voor u.

Hallo,

Merci

voor alles

de liefde,

de likes,

de vragen,

de inspiratie,

het doorzettingsvermogen,

de liefde,

de hartjes onder de riem,

de muisklikjes.

Maal duizend (!) !

Zei ik al merci voor de liefde?

You da best!

Groet,

Sien

PS: tot morgen.


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 13. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
Duizend

Een gedachte over “Duizend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s