3 x inpakken

Ik ga al jaren voor het standaard bruin inpakpapier van Ikea. De beste keuze esthetisch gezien (mijn mening toch). De slechtste keuze praktisch gezien (als je niet kan onthouden welke pakje voor wie is). Ook mega handig als iedereen cadeaubonnen op zijn lijstje zet. Hoe pak je in godsnaam een enveloppe feestelijk in? Dan is er altijd la mama die simpele, inpakbare doosjes voorziet. Waarvoor dank, mamita!

img_9792

Omdat bruin maar bruin is en ik niet voor niets al een jaar lang toffe inpakideetjes verzamel op Pinterest, hier drie alternatieven om – let’s be honest: te onthouden welk pakje voor je papa is. Niet die cadeaubon van de juwelier – je kerstcadeaus te pimpen.

e e n / hoera voor goedkoop garen van de Zeeman (check zeker de sjaal die ik nog steeds niet afmaakte) en de hakende mama. Verzamel korte stukjes garen in verschillende kleuren en knoop ze rond het pakje. It’s that easy.

t w e e / Als je dan toch in Ikea bent voor cadeaupapier neem dan ook wat honey combs mee om je pakje mee te versieren. Mega cute + fancy! Ga voor sophisticated terwijl je eigenlijk gewoon lui bent.

d r i e / Een echte klassieker ondertussen: de washi tape slinger. Hang wat stukjes tape rond een touw en plooi ze dubbel. Knip knip.. vlaggetjes will appear.

Wie zei er dat inpakken moeilijk is?

Extra tip: ga voor overdreven veel versieringen om te verbergen dat je effectief drie rolletjes plakband nodig had om je cadeau in te pakken. Werkt altijd! Also, nog wat cadeau-inspiratie nodig? Check hier en hier voor fan-tas-tische ideeën, speciaal voor jou uitkozen door.. moi. Geen dank!


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 11. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
3 x inpakken

8 gedachtes over “3 x inpakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s