Morgen..

Morgen.. is alles beter. Of toch, als ik vandaag begin. 

Dus. Ook gisteren was ik te laat voor blogmas nummer 10. (Dat overkomt me geen twee keer, toch?) Maar uiteraard heb ik daar een goed excuus voor. Ik..

  • A. “moest naar de tandarts”
  • B. had vandaag een examen dus was druk aan het studeren
  • C. was helemaal murf met dank aan de lessen recht en wetgeving binnen bedrijfsbeheer

Het gebeurde natuurlijk het afgelopen jaar wel vaker dat ik geen tijd maakte voor de dingen waar ik tijd voor moest maken (hello masterproef) en zelfs waar ik tijd voor wou maken (hello verwaarloosde blog). In plaats daarvan verdeed ik mijn kostbare uurtjes met niets doen en doen alsof. De kans is klein dat me dat dit jaar weer overkomt. Want in 2017 zal ik iedere dag tijd maken om te ‘schrijven’ met de goaltracker van Elise Joy!

(Foto’s van Elise via Instagram @elisejoy + @gettoworkbook)

Ze is al bijna een jaar gestopt met (daily) bloggen, maar ze is nog steeds mijn favoriet. Deze maand geeft ze aan alle nieuwe subscibers van haar nieuwsletter een goaltracker cadeau. (Eerder verkocht ze die goaltrackers in haar webshop voor 8 dollar. Sla uw slag!) Ik hou van haar ‘iedere dag is een nieuw begin’-mentaliteit. Want big things happen one day at a time, right?

Schrijven dus? Met een diploma journalistiek op zak, een blog als hobby en nog steeds ingeschreven in een voltijdse dagopleiding klinkt het misschien gek dat ik iedere dag wil schrijven. Ik bedoel natuurlijk schrijven voor mezelf, voor het plezier en (let’s be real) met een pen voor een Instagram-waardiger handschrift. Coming soon.. (Also, ironisch genoeg begin ik niet vandaag, maar op 1 januari. Het brein moet nog twee weken functioneren..)


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 10. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
Morgen..

Een gedachte over “Morgen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s