Cadeau-ideeën voor de hipster / verrasser

Een paar dagen ver in dit nieuwe blogmasavontuur en.. Ik heb al een dag gemist. Geen paniek, die van gisteren hebben jullie nog te goed, maar nu even een belangrijk lijstje voor iedereen die geen idee heeft wat hij zijn Star War lovende lief cadeau moet doen of voor wie nog op zoek is naar een goed alternatief voor een lelijke Ikea poster. Hopelijk komt dit niet te laat! Anders neem ik volledig alle schuld op mij en kunnen alle boze mama’s hun duizendste kookboeken naar mij brengen en zullen we ze samen ritueel verbranden. Deal?

In een poging zo veel mogelijk ‘menssoorten’ te betrekken is een lijstje met – jawel – maar liefst vijf sprankelende cadeau-ideeën, ziehier wat u het best koopt voor:

  • cat lady / money maker: Vergeet cadeaubonnen en kraslotjes. Als je iemand – bij voorkeur een liefhebber van viervoeters met veel snorharen – graag blij wil maken met ‘geld’ ga dan voor deze heerlijke kitsch (lees: een spaarpot met een kat die je muntje in ontvangst neemt). En dat allemaal voor de zachte prijs van 14,95 EUR. Tip: dubbel zo leuk met een handvol kleingeld.
  • new mom / minimalist: Waarom kleur gebruiken als je zwart en wit hebt? Dat moeten Evelina en Gustav van The Birthposter gedacht hebben toen ze dit geniale idee uitwerkten. Een poster met een minimalistische lijntekening van je kleintje in een 1:1 schaal. Om uren naar te staren. Een persoonlijk cadeau voor de new mom. Of  – in het geval van kinderen (duh!) – gewoon voor jezelf.
  • globetrotter / thuisblijver: Toegegeven, het klinkt wat tegenstrijdig, maar je kent ze vast wel. Zo van die mensen die het liefst ieder weekend op de vlieger zitten naar een nieuwe bestemming, maar even goed heel hard kunnen genieten van een avondje op de zetel. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat deze geurkaarsen je meenemen naar andere oorden. Bon, eigenlijk voor iedereen want wie kan er nu iets hebben tegen het huiselijke design en de aangename geur van Skandinavisk?
  • denker / doener: Een stevige portie journalistiek mét een kritische kijk op zowat alles. Een adres – bij de noorderburen: De Correspondent. Een abonnement is dan ook niet misplaats in een maatschappij waarin kwalitatieve journalistiek een beetje meer aandacht verdient. Voor de denker en de doener. Maar ook voor de lezer, de dromer en de durver.
  • sleeper / Star Wars lover: No one does beddengoed quite as good as SNURK. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jou zit, maar een standaard cadeau ten huize Wevers is de klassieke pyjama. Over nieuw beddengoed wordt niet snel gesproken. Al heeft een exemplaar als dit ook niet veel effect als je altijd boven in het stapelbed slaapt. Toch, het zou niet misstaan onder onze kerstboom. Of vlak onder onze dakpannen.

Maakt het kiezen er niet gemakkelijk op. Sorry.

Disclaimer: lay-outs zijn gemaakt door mezelf. Foto’s zijn afkomstig van de websites van de desbetreffende producten en merken! Links in de tekst.


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 6, met vertraging. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
Cadeau-ideeën voor de hipster / verrasser

7 gedachtes over “Cadeau-ideeën voor de hipster / verrasser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s