DIY: stempelroller

Dag 5 en dus dringend tijd voor wat kerstbomen. (Kerstkaartjes komen er heel snel aan!) Ook meteen de ideale gelegenheid om een lang gespaard idee eindelijk uit te proberen. Ik ben het al ontelbaar veel keer tegengekomen op Pinterest: de stempelroller. Bijna te mooi om waar te zijn. Maar met veel geduld en liefde kan het best. Gebrekkige dag vandaag, da’s wel duidelijk.

Hoe minder materiaal je nodig hebt, des te leuker ik het vind. Een extra plus voor een DIY die je tussen de soep en de patatten kan uitproberen. Onder de genodigden een schaar, een (textiel)roller, foampapier en inkt. Je knip naar hartenlust wat figuurtjes uit – lang leve de simpele kerstboom. Je haalt een velletje van de roller af, plakt de bomen erop, gaat ermee door de inkt en rrrrrollen maarrr (leestip: extra leuk met een kermisattractiestem).

Nu is het wel zo dat je voor dat allerlaatste deel een beetje geduldig moet zijn. In een snelle veeg zal het resultaat lang niet zo mooi zijn dan wanneer je even de tijd neemt om de roller goed en gelijkmatig over het papier de duwen. Merk op dat ik het hier over tien seconden heb. Zo snel koken je aardappelen echt niet over. Toch, een paar keer proberen is geen luxe. Ook heel leuk om je cadeautjes mee te versieren!

Meer foampapier- of stempelideeën? Kijk hier voor hartjes of bekijk mijn Picasso X Sienderella project. En lees deze post als je een goede reden zoekt om nog eens naar de frituur te gaan!


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 5. Bekijk alle Blogmasposts hier.

 

Advertenties
DIY: stempelroller

2 gedachtes over “DIY: stempelroller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s