Vloggers: my faves (2.0)

It’s the most wonderful time of the year.. Of toch als je fave internetsterren beslissen hun leven in de maand december te delen met de hele wereld onder het concept ‘vlogmas‘. Een drukke maand voor iedere sub want minuten worden plots uren wanneer je alle video’s uit je overzicht wil bekijken. Toch, I don’t mind.. Ziehier mijn favorietjes du moment.

Estee Lalonde / Estee of Essie, zoals ik haar soms nog noem – een soort van alter ego dat ze ondertussen achterwege heeft gelaten – was zowat de eerste YouTuber die ik jaren geleden begon te volgen. Ondertussen (maak ik mezelf wijs) is ze als een oude bekende. Ze bracht onlangs haar eerste boek uit, zoals het een echte vlogger betaamd. Hopelijk ligt het al verpakt onder de kerstboom.

Waarom moet je kijken? Ze heeft een prachtige hond, dito interieur en vliegt elk jaar eind december naar Canada om Kerst te vieren met haar familie, maar krijgt dankzij vlogmas ook de heerlijke, Londense kerstsfeer mee. Must-see, toch?

Hey Claire / Ik weet niet waar ik moet beginnen. Deze vrouw.. I can’t even. Ondanks het feit dat haar leven zo hard verschilt van het mijne (waar zal ik beginnen: ze woont in LA met als enige familie een dementerende moeder. Met kat, tattoos en een gigantische make-upcollectie ben ik zowat het tegenovergestelde. etc. etc.) vind ik de levenslessen die verscholen zitten in haar video’s heel toepasselijk.

Waarom moet je kijken? Open en eerlijk als ze is, durft ze al eens wat tranen laten. Wees gewaarschuwd voor Vlogmas nummer 4! Los daarvan krijg ik telkens een soort van yolo-gevoel als ik haar bezig zie, op een positieve manier uiteraard. Also: currently in Parijs.

Zoella / Well, moet er nog uitleg gegeven worden? Met meer dan 11 miljoen abonnees is de kans bijna groter dat je haar kent dan dat je nog nooit van haar gehoord hebt. Tal van beautylijnen, lifestyleproducten en boeken later – over de vele prijzen, interviews en magazinecovers zullen we zwijgen – staat ze wel nog steeds met haar beide voetjes op de grond. Of dat is toch mijn mening. Al moet ik toegeven dat ik twintig (!) christmas jumpers er wat over vind.. You do you, zeker?

Waarom moet je kijken? Meer van ‘that Christmas feeling‘ ga je nergens vinden. Bomen, ballen, baksels. Noem het maar op, alles over the top. En toch, zo heerlijk echt. Moet gezegd: dit is voor mensen met veel tijd, of gewoon voor mensen die het in december met wat minder slaap doen.

E N J O Y !

Check hier mijn favorieten van vorig jaar.


Tel samen met mij – en zo je wil met je favoriete YouTubers – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 4. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
Vloggers: my faves (2.0)

5 gedachtes over “Vloggers: my faves (2.0)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s