Lush Kerstcollectie

Vegetarisch. Dierproefvrij. Ethisch correct. Handmade. Geen verpakking. Sounds like een geitenwollensokkenbedrijfje dat de wereld wil verbeteren door saaie, lelijke en oninteressante producten aan te bieden. Think twice (nog zo’n goed initiatief) want ik heb het over Lush! De kleurrijke winkel die – in tegenstelling tot zijn vele varianten – wel lekker ruikt. Maar vooral: een concept dat de hele wereld laat zien dat ‘goed voor iedereen, inclusief de aarde’ heel hip kan zijn. Een beetje overconsumptie kan in dit geval niet zo veel kwaad. Ik heb het nog beschaafd gehouden met deze vijf items.

Lush Christmas collection.JPG

I wish I could, maar het is behoorlijk moeilijk om een mooiere, betere en gedetailleerdere beschrijving te verzinnen voor deze badproducten. Daarom – omdat het kan – de prachtige productomschrijvingen van Lush. Check de site voor meer informatie over de ingrediënten.

  • Shoot for the stars – bath bomb / “Je badkuip verandert in een helderblauwe hemel vol schitterende, honingzoete sterren met de geur van Braziliaanse sinaasappel en bergamot. Je humeur stijgt gegarandeerd naar buitenaardse hoogte.” Dat kan ik alvast bevestigen.
  • Autumn leaf – bath bomb / “Dat het ’s avonds weer vroeg donker wordt, betekent vooral dat je extra lang kunt badderen. Buiten vallen de blaadjes van de bomen, maar ook binnen kleurt het (ok, je badwater dan) rood met geel. De zomer is voorbij, maar dankzij de frisse grasgeur van dit herfstblad is de natuur dichterbij dan ooit.”
  • Snowie – bubble bar / “Geïnspireerd door de legendarische David Bowie, deze artistieke bubble bar. Snowie is voorzien van iconische bliksemschichten en versierd met twee verschillende kleuren ogen. Vier het leven door deze bubble bar te verkruimelen onder een stromende kraan voor een bad met verfrissende grapefruit, opwekkende neroli en bloemige roos. De bubbels en glitters geven je het gevoel zelf een superster te zijn. Dancing in the street? Dansen in de badkamer!”
  • Santasaurus – bubble bar / “De ontwikkeling van deze bubble bar kan zo de geschiedenisboeken in. Santasaurus is een dino met het vermogen onsterfelijke bubbels te produceren met de geur van Braziliaanse sinaasappel en bergamot. Soms herhaalt de geschiedenis zich – ook nu, want deze bubble bar is vaker te gebruiken als je ’m opgraaft uit je badkamer. Houd Santasaurus onder de lopende kraan en… brullen maar. Zo lekker!”
  • So white – bath bomb / “Sneeuwwitje had het niet makkelijk, maar misschien bestaat jouw Kerstmis ook wel uit valse stiefmoeders, nietsverhullende spiegels of koken en schoonmaken voor zeven zingende vrienden? Dan verdien je dit betoverende bad als geen ander. Appeltjesfris water knettert en schuimt erop los, terwijl bergamot-olie en roos absolue zorgen voor ontspanning. Het klokhuis bestaat uit oppeppende neroli-olie en sinaasappelbloesem – genoeg om de feestdagen fluitend door te komen.”

Ik moet bekennen dat ik bijna uitsluitend bij Lush koop tijdens de Kerstperiode – of toch wanneer de winkel zijn rekken vult met all things christmassy. Maar na het zien van Zoella’s zoveeslte Lush Haul begin ik te denken dat ik toch iets mis in mijn leven. I’ll keep you posted indien ik binnenkort mijn eigen winkel bouw in de badkamer. Check hier wat ik vorig jaar bij Lush kocht.


Tel samen met mij – en zo je wil met een beauty adventskalender van je favoriete merk – af naar Kerstmis! In december verschijnt er iedere weekdag een nieuwe blogpost. Zo ben ik als het ware je eigen aftelsysteem tot 25 december. Dit is BLOGMAS 3. Bekijk alle Blogmasposts hier.

Advertenties
Lush Kerstcollectie

3 gedachtes over “Lush Kerstcollectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s